
Baguettepizza piccante
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
2 PLUS Desem demi baguettes wit (afbak)
½ pot PLUS Pastasaus piccante (à 490 g)
2 bollen mozzarella (à 125 g), in plakjes
250 g snoeptomaatjesmix, gehalveerd
1 tl gedroogde oregano
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de baguettes horizontaal door en leg de helften op de bakplaat.
Besmeer het brood met de pastasaus. Verdeel de mozzarella en tomaatjes erover. Bestrooi met de oregano en zout naar smaak.
Bak de baguettes in de voorverwarmde oven in 10 min. lichtbruin en gaar.
Variatietip
Bewaar de rest van de pastasaus maximaal 2 dagen in de koelkast of vries in voor een volgende keer. Lekker als basis voor een pasta, in soep of voor bij/door de Italiaanse sperzieboontjes. Top af met basilicum.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
393 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
48 gram
Waarvan suikers
8 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
19 gram
Zout
1.70 gram