Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bami met teriyaki kip, peultjes en cashewnoten

Bami met teriyaki kip, peultjes en cashewnoten

Ingrediënten

  • 400 gram kipfilets
  • 300 gram peultjes
  • 500 gram nasi/bamigroente
  • 400 gram mie
  • 175 ml teriyaki-saus
  • 6 stengels lente-uitjes
  • 75 gram cashewnoten (ongezouten)
Bami met teriyaki kip, peultjes en cashewnoten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Snijd de kip in stukjes. Verhit een scheutje olie in een wok en bak de kip hier goudbruin en gaar in.
  2. 2. Voeg de peultjes en de bami-nasi groenten toe en bak 2 minuten mee.
  3. 3. Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. 4. Voeg de teriyakisaus toe aan de wok, roer goed door en verhit 2 minuten.
  5. 5. Voeg de mie toe aan de wok en meng door de groenten en kip.
  6. 6. Snijd de lente ui in fijne ringen.
  7. 7. Serveer de bami en garneer met de lente ui en cashewnoten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 737
  • Eiwit 52 g
  • Koolhydraten 93 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 15 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 10