Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Banaan-chocohapjes

Banaan-chocohapjes

Ingrediënten

  • 2 grote bananen
  • 2 el pindakaas
  • 100 g pure chocolade
Banaan-chocohapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snij 2 grote bananen in plakjes van 1½ cm dik en bestrijk ze met 2 el pindakaas.
  2. 2 Smelt in een kom 100 g pure chocolade (min. 70% cacao, Fairtrade) au bain-marie. Dip voorzichtig de banaanplakjes in de gesmolten chocolade. Gebruik hier een vork voor.
  3. 3 Leg de plakjes op een snijplank met daarop een vel bakpapier. Leg de banaan-choco- plakjes minstens 30 min. in de koelkast om de chocolade te laten harden. Ook leuk als traktatie: versier ze met discodip, nootjes, geraspte kokos, rozijnen of fruit.

Variatie

Je kunt deze hapjes 2 dagen in een afgesloten bak in de koelkast bewaren.

    Voedingswaarde

  • Kcal 60
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 5 g
  • Vet 4 g