
Banaan-chocolade torentjes
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
200 gram digestive
450 gram bananenyoghurt
100 gram melkchocolade
2 stuks bananen
Bereidingswijze
+ keukenmachine of staafmixer
1. Maal de koekjes fijn met behulp van een keukenmachine of staafmixer. Snijd de banaan in dunne plakken en hak de chocolade grof.
2. Vul 4 glaasjes met een laagje koekkruimels. Volg met plakjes banaan, wat chocolade en 2 eetlepels bananenyoghurt. Herhaal deze stap tot de glaasjes vol zijn.
3. Decoreer de torentjes met wat plakjes banaan en chocolade.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2311 Kj
Calorieën
551 kcal
Vetten
24 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
71 gram
Waarvan suikers
44 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie