
Banaan/ei-pannenkoek
Ontbijt
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
8 eieren
4 bananen
2 theelepels bakpoeder
2 theelepels kaneel
20 eetlepels fijne havermout
1 scheutje olie
1 handje vers fruit naar keuze
1 handje pure chocolade
1 eetlepel kokosrasp
Bereidingswijze
1. Mix de eieren, bananen, bakpoeder en kaneel met een blender of staafmixer tot een glad beslag. Dit kan ook met een vork. Zorg er dan wel voor dat de bananen goed worden geprakt. Roer op het laatst de havermout erdoor.
2. Smelt wat olie in een pan en bak de pannenkoeken. Bak liever drie kleintjes dan één grote. Omdraaien gaat dan een stuk makkelijker en het ziet er extra feestelijk uit.
3. Serveer ze direct en beleg ze met fruit en strooi er chocolade en/of kokosrasp overheen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
515 kcal
Vetten
28 gram
Koolhydraten
44 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
19 gram
Meer recepten in de categorie