
Bananen bootjes met pindakaas en aardbei
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
2 stuks bananen
200 gram aardbeien
8 stuks paaseitjes
2 eetlepels pindakaas
4 eetlepels kwark
Bereidingswijze
1. Pel de bananen en halveer over de lengte. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in kleine blokjes. Schaaf of hak de paaseitjes grof.
2. Besmeer de bananen met de kwark en trek rustieke lijnen met de pindakaas erover.
3. Garneer met de blokjes aardbei en stukjes chocolade.
Tip: Lekker om te garneren met grof gehakte pinda’s.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
457 Kj
Calorieën
108 kcal
Vetten
2 gram
Koolhydraten
16 gram
Waarvan suikers
15 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie