Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananen-kwarkbrood met blauwe bessen

Bananen-kwarkbrood met blauwe bessen

Ingrediënten

  • 150 gram kwark
  • 3 stuks bananen
  • 1 handje granola
  • 3 stuks eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 125 gram blauwe bessen (diepvries)
  • 40 gram bakpoeder
  • 150 gram amandelmeel
Bananen-kwarkbrood met blauwe bessen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + cakeblik
  2. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed het cakeblik met bakpapier.
  3. 2. Prak de bananen met een vork en meng met de kwark en de eieren tot een glad mengsel. Voeg vervolgens het amandelmeel, het bakpoeder en de kaneel toe en roer door. Spatel tot slot de bosbessen door het mengsel en doe in het cakeblik.
  4. 3. Verdeel de granola over de bovenkant van het bananen-kwarkbrood en plaats 50 - 55 minuten in de oven.
  5. Tip: Serveer het bananen-kwarkbrood met een laagje pindakaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 450
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 42 g
  • waarvan suikers 22
  • Vet 15 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 3