Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananenmilkshake met vanilleijs en pinda’s

Bananenmilkshake met vanilleijs en pinda’s

Ingrediënten

  • 60 g bruine basterdsuiker
  • 100 ml room
  • ½ citroen
  • 500 ml PLUS halfvolle melk (PlanetProof)
  • 2 bollen vanille-ijs
  • 300 g banaan
  • 1 el pinda’s
Bananenmilkshake met vanilleijs en pinda’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de suiker in een droge koekenpan.
  2. Verwarm de pan op laag tot middelhoog vuur, totdat de suiker begint te smelten.
  3. Let op: roer de suiker niet en blijf goed opletten.
  4. De suiker kleurt vanzelf lichtbruin.
  5. Blus wanneer de karamel amberkleurig is en begint te geuren af met de room.
  6. Rasp de schil van de citroen erboven en laat inkoken.
  7. Pureer melk, ijs en bananen tot milkshake.
  8. Laat de saus door de glazen walsen zodat de wanden ermee bedekt zijn.
  9. Schenk de milkshake in de glazen, hak de pinda's grof en garneer de milkshake ermee.