Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananenpannenkoeken met druiven en vanilleyoghurt

Bananenpannenkoeken met druiven en vanilleyoghurt

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 4 eieren
  • 250 g Melkan soja yoghurt vanille
  • 1 tl kaneel
  • 200 g pitloze druiven
  • 2 el honing
Bananenpannenkoeken met druiven en vanilleyoghurt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Prak twee van de drie bananen met een vork in een kom. Voeg de eieren en een snuf zout toe en meng goed. Meng de vanille yoghurt met de kaneel en halveer de druiven. Snijd de resterende banaan in plakjes.
  2. Verwarm een grote koekenpan of twee kleinere met een scheutje zonnebloemolie op middelhoog vuur. Bak hierin naar eigen voorkeur kleine of grote pannenkoeken van het beslag.
  3. Serveer de pannenkoeken op vier borden. Garneer met de yoghurt, druiven, resterende banaan en honing.