Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Ingrediënten

  • 2 rijpe Fairtrade bananen (hoe rijper hoe beter)
  • 4 middelgrote eieren
  • 2 eetlepels havermout
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 125 gram blauwe bessen
  • optioneel: honing of ahornsiroop
Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Haal de bananen uit de schil en prak fijn met een vork.
  2. Voeg de eieren toe en kluts los.
  3. Meng de havermout erdoor.
  4. Verwarm een grote koekenpan met een beetje olijfolie of kokosolie.
  5. Bak pannenkoekjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee.
  6. Rooster ondertussen in een andere (droge) pan de kokosrasp goudbruin.
  7. Serveer de bananenpannenkoekjes met de blauwe bessen, kokos en eventueel wat honing of ahornsiroop.