Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijt
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 rijpe Fairtrade bananen (hoe rijper hoe beter)
  • 4 middelgrote eieren
  • 2 eetlepels havermout
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 125 gram blauwe bessen
  • optioneel: honing of ahornsiroop
Bereiden
Haal de bananen uit de schil en prak fijn met een vork.
Voeg de eieren toe en kluts los.
Meng de havermout erdoor.
Verwarm een grote koekenpan met een beetje olijfolie of kokosolie.
Bak pannenkoekjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee.
Rooster ondertussen in een andere (droge) pan de kokosrasp goudbruin.
Serveer de bananenpannenkoekjes met de blauwe bessen, kokos en eventueel wat honing of ahornsiroop.