In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs

Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs

Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 el hazelnootpasta
  • 50 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 4 rijpe Fairtrade bananen
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 3 el kristalsuiker
  • 4 handjes granola
Bereiden
Verwarm de hazelnootpasta met de pure chocolade en 50 ml van de slagroom in een pannetje op laag vuur, totdat de chocolade is gesmolten.
Pel en halveer de bananen in de lengte en verdeel over 4 borden.
Verdeel het vanille-ijs in twee halve bolletjes per bord.
Verdeel er de chocoladesaus over.
Klop de resterende slagroom op met de suiker en verdeel met een lepel over de bananensplit.
Garneer met de granola.