Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs

Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs

Ingrediënten

  • 4 el hazelnootpasta
  • 50 gram pure chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 4 rijpe Fairtrade bananen
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 3 el kristalsuiker
  • 4 handjes granola
Bananensplit met choco-hazelnootsaus, granola en ijs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de hazelnootpasta met de pure chocolade en 50 ml van de slagroom in een pannetje op laag vuur, totdat de chocolade is gesmolten.
  2. Pel en halveer de bananen in de lengte en verdeel over 4 borden.
  3. Verdeel het vanille-ijs in twee halve bolletjes per bord.
  4. Verdeel er de chocoladesaus over.
  5. Klop de resterende slagroom op met de suiker en verdeel met een lepel over de bananensplit.
  6. Garneer met de granola.