
Bananensplit pancake
Ontbijt
1 pers.
Ingrediënten
1 banaan
2 eetlepels The Flower Farm Hazelnootpasta
1 ei
50 ml havermelk
75 gram speltbloem
1 theelepel kaneel
1 theelepel snufje zout
margarine om in te bakken
eventueel poedersuiker
Bereidingswijze
1. Snijd de banaan in de lengte door en smeer op 1 kant de hazelnootpasta. Leg de andere helft er bovenop
2. Klop in een kom het ei met de melk, bloem, kaneel en zout tot een dik beslag
3. Verhit de margarine in een koekenpan en lepel er wat beslag in, in ongeveer de lengte van de banaan. Zet op laag vuur.
4. Leg de banaan erop en lepel hier vervolgens de rest van het beslag overheen. Bak langzaam aan en draai dan heel voorzichtig met twee spatels om.
5. De banaan zal iets verschuiven, maar dat is niet erg.
6. Haal uit de pan en snijd in stukken. Maak eventueel af met poedersuiker.