
No Bake Bastogne cheesecake
Nagerecht
6 pers.
ca. 30 min
Amerikaans
Ingrediënten
130 gram Bastogne koekjes
40 gram boter
400 gram Philadelphia Naturel
60 gram poedersuiker
125 milliliter zure room
2 theelepels vanille extract
1 rode vruchten naar keuze
1 jam naar keuze
Bereidingswijze
1. Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de Bastogne koekjes in een plastic diepvries zakje en rol met een deegroller de koekjes fijn.
2. Smelt de boter (15 sec.) in de magnetron en mix het met de fijngemalen bastogne koekjes voor de taartbodem. Doe de mix in de springvorm en druk aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
3. Voeg de Philadelphia, poedersuiker, zure room en vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verspreid de vulling bovenop de afgekoelde bodem en zet het terug in de koeling voor minimaal 2 uur.
4. Decoreer de cheesecake met wat jam en rode vruchten. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.