
BBQ kalkoen wraps
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
300 gram kalkoenfilets
1 zakje roerbakgroente
1 stuk tortillawrap
1 blikje tomatenpuree
1 stuk rode ui
1 teentje knoflook
1 blikje maïskorrels
2 stuks trostomaten
75 gram slamelange
20 gram bieslook
Bereidingswijze
1. Doe de tomatenpuree samen met 8 eetlepels water in een schaaltje en roer samen met de sausmix tot een gladde saus.
2. Pel en pers de knoflook, snipper de ui, snijd de tomaat in gelijke partjes, de kalkoen in reepjes en hak de bieslook fijn.
3. Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de ui samen met de knoflook. Voeg na 2 minuten de kalkoen toe en bak rondom bruin. Voeg de roerbakgroente, de mais, de mix en 50 ml water toe. Bak het geheel al roerend nog 5 minuten door.
4. Meng ondertussen de sla met de tomaten en de helft van de bieslook tot een frisse salade.
5. Verhit een koekenpan, haal de wraps uit de plastic verpakking en bak ze in 1 minuut rondom goudbruin.
6. Vul de wraps met de bbq-saus en het kalkoen-groentemengsel en rol ze op. Garneer met de overgebleven bieslook en serveer met de salade.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1749 Kj
Calorieën
417 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
49 gram
Waarvan suikers
7 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
25 gram