Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. BBQ kalkoen wraps

BBQ kalkoen wraps

Ingrediënten

  • 300 gram kalkoenfilets
  • 1 zakje roerbakgroente
  • 1 stuk tortillawrap
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 stuk rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blikje maïskorrels
  • 2 stuks trostomaten
  • 75 gram slamelange
  • 20 gram bieslook
BBQ kalkoen wraps product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Doe de tomatenpuree samen met 8 eetlepels water in een schaaltje en roer samen met de sausmix tot een gladde saus.
  2. 2. Pel en pers de knoflook, snipper de ui, snijd de tomaat in gelijke partjes, de kalkoen in reepjes en hak de bieslook fijn.
  3. 3. Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de ui samen met de knoflook. Voeg na 2 minuten de kalkoen toe en bak rondom bruin. Voeg de roerbakgroente, de mais, de mix en 50 ml water toe. Bak het geheel al roerend nog 5 minuten door.
  4. 4. Meng ondertussen de sla met de tomaten en de helft van de bieslook tot een frisse salade.
  5. 5. Verhit een koekenpan, haal de wraps uit de plastic verpakking en bak ze in 1 minuut rondom goudbruin.
  6. 6. Vul de wraps met de bbq-saus en het kalkoen-groentemengsel en rol ze op. Garneer met de overgebleven bieslook en serveer met de salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 417
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 49 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 13 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 5