
Beef teriyaki met udon noedels
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Aziatisch
Ingrediënten
2 Blonde d'Aquitaine biefstukken
150 gram udon noedels
200 gram peultjes
1 winterwortel
125 gram kastanjechampignons (gesneden)
2 stengels bosuien
1 flesje Go-Tan Teriyaki woksaus
1 eetlepel sesamzaad (geroosterd) (geroosterd)
2 eetlepels geroosterde cashewnoten
1 limoen
1 scheutje zonnebloemolie
1 peper (versgemalen)
1 zout
Bereidingswijze
1. Snijd de biefstuk in reepjes.
2. Kook de udon noedels af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
3. Maak de peultjes schoon. Schil de winterwortel en snijd in reepjes.
4. Bak in een hapjespan op hoog vuur de biefstukreepjes snel bruin en neem direct uit de pan.
5. Roerbak in dezelfde pan de wortel en de peultjes. Voeg er de kastanjechampignons aan toe en blus af met de woksaus.
6. Laat nog enkele minuten pruttelen en voeg er dan de noedels, de gebakken biefreepjes en het sesamzaad aan toe. Schep snel door en verdeel over 2 diepe borden.
7. Bestrooi met de cashewnoten en serveer met limoenpartjes.
Meer recepten in de categorie