
Beef teriyaki wok noodles
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
250 gram Go-Tan wok noodles
240 ml Go-Tan Woksaus teriyaki
300 gram Biefstukpuntjes
2 Rode uien
1 Lente-ui
1 Broccoli
1 Rode paprika
Peper naar smaak
Scheutje olie
Handjevol Sesamzaadjes
Bereidingswijze
1. Snijd de paprika rode uien en lente ui in ringen, de broccoli in stronken en de rode paprika in reepjes.
2. Breng 2 liter water aan de kook. Zet vervolgens het vuur uit en laat de wok noodles 5 minuten in het water wellen, maak de noodles los met een vork. Giet de noodles af in een vergiet en spoel daarna af met water. Laat de noodles daarna goed uitlekken.
3. Blancheer de broccoli.
4. Doe een scheutje olie in een wokpan en bak hierin kort de biefstuk. Haal deze vervolgens uit de pan.
5. Voeg weer wat olie toe in de wokpan en wok de rode ui samen met de paprika. Voeg na 1 minuut de broccoli toe en blijf goed omscheppen.
6. Voeg de woksaus toe en blijf weer omscheppen.
7. Zet het vuur uit en voeg de biefstuk toe.
8. Schep de noodles in een diep bord, verdeel daarover de gewokte groenten en biefstukpuntjes en garneer met Lente-ui en sesamzaadjes.