
Biefstuk met champignonsaus en roerbakgroenten
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Frans
Ingrediënten
4 Blonde d'Aquitaine biefstukken
1 zakje Maggi champignonsaus
250 gram Kastanje champignons
400 gram PLUS peulen
Bereidingswijze
1. Verwijder de uiteinden van de peulen en snijd de champignons in partjes.
2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 6 minuten rondom goudbruin. Haal de biefstukken uit de pan en laat even rusten.
3. Bereid ondertussen de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verhit opnieuw de koekenpan en roerbak de peulen en champignons in het vet van de biefstukken in 5 minuten gaar.
5. Serveer de roerbakgroenten samen met de biefstuk en schenk er champignonsaus overheen.
6. Eet smakelijk!
Meer recepten in de categorie