
Biefstuk met zoete aardappelpuree
Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 50 min
Amerikaans
Ingrediënten
2 biefstukken
300 gram zoete aardappels
300 gram groene asperges
1 pak katenspek
2 sjalotjes
2 eetlepels vloeibare boter
50 mlililiter halfvolle melk
Bereidingswijze
1. Schil de zoete aardappels en snijd in stukjes. Breng aan de kook voor circa 15 minuten. Giet vervolgens af.
2. Voeg de melk en boter toe en stamp de gekookte aardappels tot een puree. Houd warm
3. Kook de groene asperges in circa 10 minuten beetgaar. Wikkel daarna in het spek en bak in een pan bruin. Voeg peper en zout naar smaak toe.
4. Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Bak vervolgens in de pan in circa 6 minuten gaar.
5. Serveer de biefstuk met de groene asperges, zoete aardappelpuree en sjalotjes.
Meer recepten in de categorie