

Biefstuksalade met rucola en artisjok
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
26.96 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Roomboter
5 eetlepel Olijfolie
2 stuks Biefstuk
1 eetlepel Balsamico
1 eetlepel Honing
150 gram Rucola
125 gram Artisjokharten
30 gram Walnoten
50 gram Plus kleintje blue
Bereidingswijze
1. Dep de biefstuk droog en breng op smaak met peper en zout. Verhit 1 el olie en de boter in een koekenpan en bak de biefstuk aan beide kanten aan tot je de gewenste gaarheid hebt bereikt. Haal uit de pan en laat even rusten.
2. Meng intussen voor de dressing 4 el olijfolie, de balsamico azijn en de honing. Breng op smaak met peper en zout.
3. Meng de dressing met de rucola en de artisjok. Snijd de biefstuk in reepjes en verdeel over de salade, samen met de grof gehakte walnoten en de blauwe kaas.
Meer recepten in de categorie