Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies met friet en een frisse salade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 Zak ovenfriet
  • 600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
  • Olijfolie
  • 1 Teen knoflook, gepureerd
  • 2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
  • 1 Handvol kleine champignons
  • 1 Zak gemengde sla
  • 2 Stengels bosui, in ringen gesneden
  • ½ Komkommer, in halve plakken gesneden
  • 1 Handvol cherry tomaatjes
  • Remia Yoghurt dressing met kruiden
Bereiden
Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 180C.
Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
Snijd 150 g biefstuk p.p. in 4/5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.