1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies met friet en een frisse salade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 Zak ovenfriet
  • 600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
  • Olijfolie
  • 1 Teen knoflook, gepureerd
  • 2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
  • 1 Handvol kleine champignons
  • 1 Zak gemengde sla
  • 2 Stengels bosui, in ringen gesneden
  • ½ Komkommer, in halve plakken gesneden
  • 1 Handvol cherry tomaatjes
  • Remia Yoghurt dressing met kruiden
Bereiden
Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 180C.
Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
Snijd 150 g biefstuk p.p. in 4/5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie