Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstukspies met friet en een frisse salade

Biefstukspies met friet en een frisse salade

Ingrediënten

  • 1 Zak ovenfriet
  • 600 g PLUS Blonde d’Aquitaine biefstuk
  • Olijfolie
  • 1 Teen knoflook, gepureerd
  • 2 Rode uien, gepeld en in grove stukken gesneden
  • 1 Handvol kleine champignons
  • 1 Zak gemengde sla
  • 2 Stengels bosui, in ringen gesneden
  • ½ Komkommer, in halve plakken gesneden
  • 1 Handvol cherry tomaatjes
  • Remia Yoghurt dressing met kruiden
Biefstukspies met friet en een frisse salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 180C.
  2. Bak de frites in ca. 20 minuten knapperig en goudbruin.
  3. Snijd 150 g biefstuk p.p. in 4/5 stukken en marineer in wat olijfolie met knoflook.
  4. Rijg het vlees en de groenten om en om aan de spies.
  5. Grill de spies in ca. 5 minuten gaar. Maak ondertussen een salade van de sla, bosui, komkommer en cherry tomaatjes. Breng op smaak met de dressing.