Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietenspaghetti met champignonroomsaus

Bietenspaghetti met champignonroomsaus

Ingrediënten

  • 1 schaal bietenspaghetti (275 g)
  • 2 el olijfolie
  • 250 g kastanjechampignons, in kwarten
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 tl gedroogde tijm
Bietenspaghetti met champignonroomsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de bietenspaghetti toe en kook in 1-2 minuten beetgaar. Giet af en houd warm.
  2. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de champignons 3 minuten op hoog vuur.
  3. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
  4. Roer de crème fraîche en tijm erdoor en laat de saus nog een paar minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 2 borden en schep de saus erover.

Variatie

Lekker met geraspte Parmezaanse kaas en verse grofgehakte platte peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 425
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 17 g
  • Vet 34 g