In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietenspaghetti met champignonroomsaus

Bietenspaghetti met champignonroomsaus

Bietenspaghetti met champignonroomsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 schaal bietenspaghetti (275 g)
  • 2 el olijfolie
  • 250 g kastanjechampignons, in kwarten
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 tl gedroogde tijm
Bereiden
Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de bietenspaghetti toe en kook in 1-2 minuten beetgaar. Giet af en houd warm.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de champignons 3 minuten op hoog vuur.
Voeg de ui en knoflook toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
Roer de crème fraîche en tijm erdoor en laat de saus nog een paar minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over 2 borden en schep de saus erover.
Variatie
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas en verse grofgehakte platte peterselie.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
17 g
vet
34 g
Kcal
425