Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bio lunchsalade met zalm & ei

Bio lunchsalade met zalm & ei

Ingrediënten

  • 4 eieren doos 6 stuks, (Biologisch PLUS)
  • 1 bakje cherrytomaten (250 g, Biologisch PLUS)
  • 2 zakken rucola (à 40 g, Biologisch PLUS)
  • 100 g gerookte zalm (Biologisch PLUS)
Bio lunchsalade met zalm & ei product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in ca. 6 min. zacht. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in kwarten.
  2. Snijd ondertussen de cherrytomaten doormidden.
  3. Verdeel de rucola over 4 borden en verdeel de zalm erover.
  4. Verdeel de tomaten en het ei over de borden, voeg naar smaak peper en zout toe en serveer.

Variatie

Besprenkel de salade naar smaak met een (biologische) dressing en serveer er evt. (biologisch) brood bij.