Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bio tagliatelle met kip en gorgonzola

Bio tagliatelle met kip en gorgonzola

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 schaal kipfiletblokjes (250 g, Biologisch PLUS)
  • 1½ zak tagliatelle (à 250 g, Biologisch PLUS)
  • 600 g spinazie (zak à 200 g, Biologisch PLUS)
  • 150 g gorgonzola (Biologisch PLUS)
Bio tagliatelle met kip en gorgonzola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 1 el olie in een koekenpan, bak de kip in ca. 10 min. lichtbruin en gaar en breng op smaak met peper en zout.
  2. Breng ondertussen een ruime pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de spinazie in delen 2 min., tot de blaadjes iets slinken. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de gorgonzola in stukjes. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Schep de pasta om met de gorgonzola en het kookvocht en verdeel over 4 borden. Verdeel de spinazie en kip over de pasta en serveer.

Variatie

Garneer de pasta met geroosterde (biologische) pijnboompitten.