

Bladerdeegschelpen met zomers fruit
4 pers.
ca. 30 min
8.14 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 pak Bladerdeeg
1 stuk Eieren
50 gram Suiker
2 stuks Mascarpone
50 gram Poedersuiker
1 theelepel Vanille extract
250 gram Aardbeien
1 stuk Citroen
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Duw de niet helemaal ontdooide plakjes bladerdeeg in een muffinvorm, smeer in met opgeklopt ei en strooi hier wat kristalsuiker overheen. Bak 12 minuten af in de oven tot het bladerdeeg goudbruin is. Laat afkoelen.
2. Meng intussen de mascarpone met de poedersuiker en het vanille extract. Verdeel dit over de bladerdeegschelpen. Snij de aardbeien in plakjes en meng met de rasp van de citroen. Verdeel over de mascarpone. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Meer recepten in de categorie