Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bladerdeegsterren

Bladerdeegsterren

Ingrediënten

  • 2 rollen roomboterbladerdeeg (à 230 g, Jan)
  • 1 blik cocktailworstjes (400 g), uitgelekt
  • 1 ei
  • 6 el ketchup
  • Bakpapier
  • Bakkwastje
Bladerdeegsterren product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 55 minuten
Recipes/Persons 12 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het elk vel bladerdeeg in 6 gelijke vierkanten. Zet een worstje in het midden van het deeg en vouw er een ster omheen. Knijp goed aan. Maak zo 12 sterren.
  2. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg met ei. Bak de sterren in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Serveer op school met ketchup.

Variatie

Vervoertip: dit gaat heel goed in een lege pizzadoos!

    Voedingswaarde

  • Kcal 869
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 208 g
  • Vet 11 g