
Bladerdeegsterren
12 pers.
ca. 55 min
Hollands
Ingrediënten
2 rollen roomboterbladerdeeg (à 230 g, Jan)
1 blik cocktailworstjes (400 g), uitgelekt
1 ei
6 el ketchup
Bakpapier
Bakkwastje
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het elk vel bladerdeeg in 6 gelijke vierkanten. Zet een worstje in het midden van het deeg en vouw er een ster omheen. Knijp goed aan. Maak zo 12 sterren.
Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg met ei. Bak de sterren in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Serveer op school met ketchup.
Variatietip!
Vervoertip: dit gaat heel goed in een lege pizzadoos!
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
869 kcal
Vetten
11 gram
Koolhydraten
208 gram
Eiwitten
7 gram