Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Blauwe bessen muffins met pinda’s

Blauwe bessen muffins met pinda’s

Ingrediënten

  • 150 gram blauwe bessen
  • 30 gram honing
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 30 gram witte basterdsuiker
  • 1 zakje bakpoeder
  • 300 gram bloem
  • 2 stuks eieren
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 handje pinda's
Blauwe bessen muffins met pinda’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. + 12 muffinvormpjes
  2. 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Hak de pinda’s grof.
  3. 2. Meng de olie, de eieren, de honing en de pindakaas in een kom. Meng in een andere kom de bloem, de suiker, het bakpoeder en de kaneel.
  4. 3. Voeg het natte mengsel bij het droge en mix tot een egaal beslag. Spatel de blauwe bessen erdoor.
  5. 4. Verdeel met twee lepels het beslag over de muffinvormpjes. Garneer met de gehakte pinda’s. Bak de muffins in 20 - 25 minuten goudbruin en gaar.

    Voedingswaarde

  • Kcal 444
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 49 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 23 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 3