
Blauwe-kaasburgers
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
4 tartaartjes
0 vloeibaar bakproduct
100 gram roquefort (verkruimeld)
3 eetlepels koffieroom
1 stengel bleekselderij (fijngesneden)
Bereidingswijze
1. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper en druk ze iets platter. Bak ze 2 minuten per kant in het bakproduct. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
2. Voeg de blauwe kaas en melk bij het bakvet. Laat smelten en roer tot een saus. Schep de bleekselderij erdoor.
3. Serveer de tartaartjes met de saus.
4. Lekker met gemengde groene sla en bruinbrood.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
295 kcal
Vetten
21 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
26 gram
Meer recepten in de categorie