

Bloemkool broccoli frittata
Lunch
4 pers.
ca. 40 min
8.88 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram 486313
3 tenen Knoflook
1 stuk Uien
100 gram Cherrytomaten
1 eetlepel Olijfolie
5 stuks Eieren
100 gram 721977
75 gram 692629
85 gram Rucola
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor en blancheer intussen de broccoli en bloemkoolroosjes 4 minuten.
2. Snijd intussen de knoflook fijn, snipper de ui en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de geblancheerde bloemkool en broccoli toe en bak een minuut mee.
3. Klop de eieren met de roomkaas op en voeg de gebakken groenten, de cherrytomaten en geraspte kaas toe. Meng door en schenk dit in een quichevorm. Bak 20 minuten af in de oven. De binnenkant mag nog licht trillen.
4. Serveer de frittata met rucola.
Meer recepten in de categorie