

Blondies met witte chocolade en macadamia mix
dessert
4 pers.
ca. 30 min
Zoet
7.35 voor 4 pers.
Ingrediënten
225 gram Roomboter
200 gram Basterdsuiker
150 gram Kristalsuiker
2 stuks Eieren
250 gram Zelfrijzend
100 gram Witte chocolade
140 gram Macadamia
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden en laat de boter op kamertemperatuur komen.
2. Meng de boter met de suikers tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe en voeg daarna het zelfrijzende bakmeel toe wanneer alles net gemengd is.
3. Vouw als laatste de fijngehakte witte chocolade en de grof gehakte macadamia mix door het beslag.
4. Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm van 23 bij 23 centimeter en bak 30 tot 35 minuten af. De binnenkant is nog redelijk zacht, dus laat helemaal afkoelen (in de koelkast) voordat je ze in 16 porties snijdt en opdient.
5. Bewaar de blondies in de koelkast.
Meer recepten in de categorie