Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Boerengroentesoep

Boerengroentesoep

Ingrediënten

  • 1 stuk(ken) Peper en zout
  • 2 el bladselderij (fijn gehakt)
  • 1 stuk(ken) PLUS ciabatta afbakbrood
  • 350 g boerensoepgroenten
  • 1 pak(je) Honig Boerengroentesoep
  • 1 bak(jes) kruidenboter
  • 150 g rundergehakt
Boerengroentesoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid het gehakt met peper en zout en draai er soepballetjes van.
  2. Strooi vervolgens de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water. Breng het geheel al roerend met een garde aan de kook en voeg de gehaktballetjes en de soepgroenten toe.
  3. Laat de soep, onder af en toe roeren, 10 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan. Sluit de pan niet helemaal af.
  4. Bak ondertussen het ciabattabrood af in de voorverwarmde oven en laat de kruidenboter op kamertemperatuur komen.
  5. Bak ondertussen het ciabattabrood af in de voorverwarmde oven en laat de kruidenboter op kamertemperatuur komen.
  6. Serveer de soep samen met het brood en de kruidenboter.

Variatie

TIP: voeg wat Honig vermicelli toe voor een iets meer gevulde soep.

    Voedingswaarde

  • Kcal 470
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 39 g
  • Vet 28 g