Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bonte pastasalade

Bonte pastasalade

Ingrediënten

  • 125 g fusilli (pasta)
  • 50 g doperwten (vriesvers)
  • 1/4 komkommer, in blokjes
  • 1/2 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1/2 gele paprika, in blokjes
  • 75 g jonge kaas, in blokjes
  • 1 el mayonaise
  • 2 el volle yoghurt
  • 1 tl honing
  • EXTRA 4 bekers of schone lege (groente)potjes
Bonte pastasalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste minuut de erwten mee. Giet de pasta en de erwten af en spoel snel koud af onder stromend water. Laat goed uitlekken.
  2. Meng de pasta met de komkommer, tomaatjes, paprika en kaas.
  3. Klop een dressing van de mayonaise, yoghurt en honing. Meng de dressing door de pastasalade en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de pastasalade over feestelijke bekers of schone lege (groente)potjes.

Variatie

Maak meteen een dubbele portie en bewaar (max. 3 dagen) voor een snelle vakantielunch na de feestdagen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 245
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 27 g
  • Vet 10 g