1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bonte pastasalade

Bonte pastasalade

Bonte pastasalade product foto
  • Ingredienten:

  • 125 g fusilli (pasta)
  • 50 g doperwten (vriesvers)
  • 1/4 komkommer, in blokjes
  • 1/2 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1/2 gele paprika, in blokjes
  • 75 g jonge kaas, in blokjes
  • 1 el mayonaise
  • 2 el volle yoghurt
  • 1 tl honing
  • EXTRA 4 bekers of schone lege (groente)potjes
Bereiden
Kook de pasta beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste minuut de erwten mee. Giet de pasta en de erwten af en spoel snel koud af onder stromend water. Laat goed uitlekken.
Meng de pasta met de komkommer, tomaatjes, paprika en kaas.
Klop een dressing van de mayonaise, yoghurt en honing. Meng de dressing door de pastasalade en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pastasalade over feestelijke bekers of schone lege (groente)potjes.
Variatie
Maak meteen een dubbele portie en bewaar (max. 3 dagen) voor een snelle vakantielunch na de feestdagen.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 27 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie