

Borrelbrood met geitenkaas
Hapje
4 pers.
ca. 30 min
7.54 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Plus korenlanders met desem bereid
1 stuk Mozzarella
2 eetlepel Roomboter
1 theelepel Knoflookpoeder
1 stuk Jalapeno
1 stuk Geitenkaas blokjes
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd het brood in, maar zorg dat je de onderkant niet doorsnijd.
3. Scheur de mozzarella in stukjes en laat uitlekken op wat keukenpapier. Smelt intussen de boter en meng met de knoflookpoeder. Snijd de jalapeno in dunne plakjes.
4. Smeer het brood, ook aan de binnenkant, in met de boter en verdeel de mozzarella, geitenkaasblokjes en jalapeno tussen het brood.
5. Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak 10 minuten af, verwijder de folie en bak nog eens 15 minuten af.
Meer recepten in de categorie