Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Bospeen tarte tatin
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Bospeen tarte tatin

4 pers.
ca. 60 min
4.80 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 stuk Bladerdeeg
500 gram Bospeen
1 stuk Uien
50 stuks Roomboter
40 gram Basterdsuiker
1 eetlepel Azijn
50 gram Castello

Kies producten

Jan Roomboter bladerdeeg.
Per 230 g
1.
58
1
1
PLUS Bospeen
Per 1 st
1.
55
1
1
PLUS Gele uien
Per 2 kg
2.
39
1
1
Zuivelmeester Roomboter ongezouten
Per 250 g
2.
65
1
1
Van Gilse Basterdsuiker donker
Per 600 g
1.
35
1
1
Monini Witte wijnazijn
Per 250 ml
2.
79
1
1
Castello Creamy Blue
Per 150 g
3.
09
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Schraap de bospeen schoon en snij in de lengte door de helft. Snipper ook de ui.
3. Smelt 15 gr boter in een ovenbestendige koekenpan of tarte tatin pan en fruit de ui aan tot deze glazig is. Breng op smaak met peper en zout, haal uit de pan en zet opzij.
4. Voeg de overige boter, suiker en wijnazijn toe en meng door. Leg de wortels in de pan met de snijkant naar boven. Voeg 100 ml water toe en laat 15 minuten op laag vuur staan tot het vocht bijna helemaal verdampt is en de bospeen is gaan karamelliseren.
5. Verdeel de ui over de bospeen samen met de verkruimelde blauwe kaas. Rol het bladerdeeg uit en snij in een cirkel die 5 cm groter is dan de pan. Leg over de wortels en stop de zijkanten in. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak dan 30 minuten af in de oven tot het bladerdeeg goudbruin is.
6. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten. Keer dan om op een bord, wees voorzichtig want er kan warme karamel uitlopen (tip: doe dit boven de gootsteen) en dien dan direct op.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen