
Broccoli met kipschnitzel, aardappelschijfjes en kaassaus
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Nederlands
Ingrediënten
1 stronk broccoli
900 gram aardappelschijfjes
4 kip krokant schnitzels
1 zakje kaassaus
Bereidingswijze
1. Breng een pan water aan de kook.
2. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 6-8 minuten.
3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10-12 minuten rondom goudbruin en gaar.
4. Verhit opnieuw een koekenpan met een scheutje olie en bak de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Voeg ondertussen de mix voor de kaassaus samen met 250 ml koud water in een pan. Breng al roerende met een garde aan de kook en laat de saus enkele minuten doorkoken.
6. Verdeel de broccoli samen met de aardappelschijfjes, de kipschnitzels en de kaassaus over de borden.
7. Eet smakelijk!
Meer recepten in de categorie