Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Broccoliquiche met geitenkaas en spek

Broccoliquiche met geitenkaas en spek

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
35.14 voor 4 pers.

Ingrediënten

500 gram Broccoli
6 Plakjes Bladerdeeg
2 stuks Gele uien
125 gram Gerookte spekreepjes
2 theelepel Gedroogde tijm
200 gram Geitenkaas
125 ml Slagroom
4 stuks Eieren
300 gram Tuinerwtjes uit de diepvries
75 gram Jong belegen kaas geraspt
1 stuk Springvorm met een doorsnee van 24-26 cm

Kies producten

PLUS Broccoli
Per 500 gram
1.
35
1
1
Koopmans Bladerdeeg Roomboter
Per 450 g
3.
19
1
1
Silvo Tijm
Per 15 g
2.
69
1
1
PLUS Vrije uitloop eieren Middelgroot
Per 6 st
2.
49
1
1
Bonduelle Tuinerwtjes extra fijn
Per 400 g
2.
09
2
2
PLUS Goudse geraspte kaas jong belegen 48+
Per 175 g
3.
45
1
1
Chef Aid Springvorm
Per 1 st
5.
99
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Snijd de broccoli in roosjes en meng met een scheutje olijfolie, zout en peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 minuten in de oven. Laat ondertussen de bladerdeegplakjes los van elkaar ontdooien.
2. Snijd de uien in ringen. Verwarm een koekenpan met de sprekreepjes en voeg na 5 minuten de ui toe. Bak de spekreepjes en ui in het spekvet gedurende 15 minuten onder regelmatig roeren, tot de uien gekaramelliseerd en de spekreepjes uitgebakken zijn. Voeg de gedroogde tijm en zwarte peper naar smaak toe.
3. Verbrokkel de geitenkaas en meng met de slagroom, eieren, zout en peper. Haal de broccoli uit de oven en verlaag de oventemperatuur naar 200 graden. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Verdeel de broccoli, doperwten en spekreepjes met ui over de bodem. Giet hier het slagroom-geitenkaasmengsel over. Top met de geraspte kaas.
4. Bak de quiche ongeveer 30 minuten in de oven of totdat het deeg gaar en goudbruin kleurt. Laat iets afkoelen en serveer warm of lauwwarm.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen