

Broccolitaart met geitenkaas
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
27.12 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 pak Bladerdeeg
500 gram Broccoli
160 gram Geitenkaas
4 stuks Eieren
250 gram Magere franse kwark
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een springvorm van 23cm met de bladerdeeg, zorg dat alle naadjes goed gesloten zijn en snij de overhangende delen weg.
2. Snij de broccoli in kleine roosjes en verdeel over de bodem. Verkruimel de geitenkaas over de broccoli. Klop de eieren op met de kwark, breng op smaak met peper en zout, en schenk over de broccoli en geitenkaas heen.
3. Snij de broccoli in kleine roosjes en verdeel over de bodem. Verkruimel de geitenkaas over de broccoli. Klop de eieren op met de kwark, breng op smaak met peper en zout, en schenk over de broccoli en geitenkaas heen.
4. Bak 40 tot 50 minuten af in de oven, tot de taart goudbruin is en het midden gestold. Laat 5 minuten afkoelen en snij dan in punten.
Meer recepten in de categorie