Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Brood met extra vierge olijfolie, balsamico azijn en (homemade) rozemarijn-knoflookolie

Brood met extra vierge olijfolie, balsamico azijn en (homemade) rozemarijn-knoflookolie

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook
  • 100 ml olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • (rustiek) brood
  • extra vierge olijfolie
  • balsamico azijn
Brood met extra vierge olijfolie, balsamico azijn en (homemade) rozemarijn-knoflookolie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel twee tenen knoflook en snijd in plakjes. Verwarm met 100 ml olijfolie en 2 takjes rozemarijn op laag vuur, totdat de olie begint te geuren.
  2. Serveer het brood met gewone olie, balsamico azijn en de rozemarijn-knoflookolie.