Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Brood met homemade hazelnootpasta

Brood met homemade hazelnootpasta

Ingrediënten

  • 200 g hazelnoten
  • 1 vanillestokje
  • 2 tl cacaopoeder
  • 1 banaan
  • 2 Korenlanders boterhammen
Brood met homemade hazelnootpasta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven op 170 °C. Strooi 200 g hazelnoten in een lage ovenschaal en rooster ze in 15 min goudbruin. Schud tussendoor even om.
  2. 2 Doe de afgekoelde noten in het molentje van een staafmixer, voeg het merg toe van 1 vanillestokje. (Schraap dat eruit met een mesje.) Maal in ± 5 min. tot een gladde puree. Eerst is het korrelig, daarna wordt het glad.
  3. 3 Schep er op het laatst 2 tl cacaopoeder door en 1 in stukjes gesneden banaan en pureer kort. Besmeer er 2 Korenlanders boterhammen mee.

    Voedingswaarde

  • Kcal 420275
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 30 g
  • Vet 12 g