Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broodje aardbeiensalade met balsamico azijn

Broodje aardbeiensalade met balsamico azijn

Ingrediënten

  • 250 g Hollandse aardbeien
  • 2 handjes veldsla
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1,5 el balsamico azijn
  • 75 g walnoten
  • 1 el honing
  • 4 sneetjes Korenlanders vloerbrood volkoren zonnepitten
  • 100 g geitenkaas naturel
Broodje aardbeiensalade met balsamico azijn product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in vieren.
  2. Verwijder de uiteindes van de veldsla en meng met aardbeien, olijfolie, azijn en een beetje zwarte peper.
  3. Zet apart.
  4. Verwarm een koekenpannetje op laag tot middelhoog vuur en bak de walnoten goudbruin.
  5. Voeg wanneer de walnoten beginnen te geuren de honing toe en draai het vuur uit.
  6. Laat de honing mee verwarmen tot het vloeibaar is en giet dan de walnoten met honing op een stukje bakpapier.
  7. Laat afkoelen en hak grof.
  8. Rooster de sneetjes brood krokant in een broodrooster of in de oven onder de gril.
  9. Verdeel de geitenkaas over de geroosterde broodjes en smeer voorzichtig uit.
  10. Verdeel hier de aardbeiensalade over en top met walnoten in honing.