
Broodje koolvisburger met cherrytomaat-salsa
4 pers.
Ingrediënten
4 koolvisburgers
4 plakjes Coburgerham
2 eetlepels olie
1 bakje cherrytomaatjes (250g)
1 augurk
1 bosui
4 blaadjes Hollandse kropsla
4 eetlepels citroenmayonaise
4 Korenlanders zachte broodjes
Extra nodig: cocktailprikkers
Bereidingswijze
Wikkel elke burger in een plakje Coburgerham, zet deze vast met een prikkertje en bestrijk met olie. Rooster ze op indirecte warmte van de BBQ, 2 minuten per kant, tot ze gaar zijn.
Snijd de Korenlanders broodjes open en rooster deze kort op de BBQ.
Serveer de burgers op de knapperige broodjes met een blaadje kropsla, citroenmayonaise en een zelfgemaakte salsa van fijngesneden stukjes cherrytomaat, augurk en ringetjes bosui.
Meer recepten in de categorie