
Broodje kroket met gezuurde rode ui
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
4 stuks witte pistoletjes
4 stuks kroketten
75 gram rucolamelange
4 eetlepels mosterdsaus
2 stuks rode uien
100 ml azijn
Bereidingswijze
1. Pel en snijd de ui in flinterdunne ringen. Meng de azijn samen met 50 ml water en laat de ui minimaal 10 minuten hierin marineren.
3. Bereid de kroketten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Snijd de pistolets open en beleg elk broodje met een handje rucola melange, wat gezuurde rode ui en een kroket. Spuit tot slot de mosterdsaus in een zigzag-patroon over de kroket.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
956 Kj
Calorieën
228 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
26 gram
Waarvan suikers
3 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
6 gram