
Broodje lekkerbek met broccolislaw
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
27.00 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Lekkerbekjes
300 gram Broccoli
1 bosje Peterselie
150 gram Rauwkost radijs
75 gram Griekse yoghurt
3 eetlepel Mayonaise
1 theelepel Citroensap
4 stuks Ciabatta
1 stuk Little gem
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de bevroren lekkerbekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 25 minuten in de oven.
2. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes en snijd de steel in dunne reepjes als lucifers. Hak de peterselie fijn. Meng de broccoli met de peterselie, rauwkost, yoghurt, mayonaise, citroensap, twee eetlepels olijfolie, zout en peper. Zet apart.
3. Bak de ciabatta’s de laatste 3-5 minuten mee in de oven. Haal de blaadjes van de little gem los. Halveer de ciabatta’s en beleg met de little gem, een laagje broccolislaw en lekkerbekjes. Serveer de broodjes met de resterende broccolislaw.
Meer recepten in de categorie