Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broodje omelet caprese

Broodje omelet caprese

Ingrediënten

  • 2 witte afbakbaguettes (pak 300 gr)
  • 200 gr Biologisch PLUS cherrytomaatjes (bak 250 gr)
  • 2 el olijfolie
  • 1 bakje basilicum (15 gr)
  • 8 vrije uitloop eieren M
  • 1 zakje mozzarella (220 gr, Fresca d’Oro)
  • 4 el BIO+ groene pesto (potje 140 gr)
Broodje omelet caprese product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de baquettes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de tomaatjes. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en leg de tomaatjes erin. Bestrooi met peper en zout en stoof, met een deksel op de pan, iets zacht.
  2. Snijd ondertussen de basilicum fijn. Klop de eieren los met 2 el koud water, het basilicum en peper en zout. Snijd de mozzarella in stukjes, neem de tomaatjes uit de pan en laat ze uitlekken. Verhit 1 el olie in dezelfde pan, schenk het eiermengsel erin en verdeel de tomaatjes en de mozzarella erover. Bak de omelet met een deksel op de pan gaar.
  3. Snijd ondertussen de baquettes schuin doormidden en snijd ze open. Bestrijk de onderste helft met pesto. Snijd de gebakken omelet in punten en verdeel over het pestobrood. Dek af met de bovenkant van het brood en serveer.