Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Broodje pulled chicken met barbecuesaus en coleslaw

Broodje pulled chicken met barbecuesaus en coleslaw

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
38.13 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 stuk Gele ui
720 gram Kipfilet
300 ml Barbecuesaus
1 theelepel Worcestershiresaus
5 Druppels Tabasco
1 stuk Sjalot
1 bosje Peterselie
250 gram Spitskool gesneden
75 gram Julienne wortel
2 eetlepel Yoghurt
1 eetlepel Mayonaise
1 theelepel Citroensap
4 stuks Tijgerbol

Kies producten

Remia American Smokey barbecuesaus
Per 450 ml
3.
85
1
1
Lea & Perrins Worcestershire saus
Per 150 ml
2.
29
1
1
Tabasco Red pepper sauce
Per 60 ml
2.
99
1
1
Biologisch PLUS Peterselie
Per 1 st
1.
99
1
1
PLUS Spitskool gesneden
Per 400 g
2.
19
1
1
PLUS Rauwkost Wortel Julienne
Per 150 g
1.
19
1
1
Remia Mayonaise Topdown
Per 500 ml
2.
25
1
1
PLUS Tijgerbol wit
Per 1 st
0.
39
4
4

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en verwarm een braadpan met een scheutje olijfolie op middelhoog vuur. Fruit hierin de ui tot deze glazig wordt. Haal de ui uit de pan en voeg nog een scheut olijfolie toe. Bak hierin de kipfilets rondom bruin, ongeveer 5 minuten.
2. Voeg de ui samen met de barbecuesaus, Worcestershiresaus, tabasco en 50 ml water toe aan de kip. Roer goed, draai het vuur laag en laat 20 minuten sudderen.
3. Snipper ondertussen de sjalot en hak de peterselie fijn. Meng met de spitskool, wortel, yoghurt en mayonaise. Breng op smaak met zout, peper en citroensap. Snijd de rest van de citroen in partjes.
4. Draai het vuur onder de kip uit en haal de filets uit de pan. Laat iets afkoelen en trek het vlees met twee vorken uit elkaar tot dunne sliertjes. Doe de kip terug in de pan bij de saus en meng goed.
5. Halveer de rozenbollen. Beleg met de coleslaw en de pulled chicken. Serveer direct.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen