Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broodje vegetarische hamburger met sperziebonensalade en satésaus

Broodje vegetarische hamburger met sperziebonensalade en satésaus

Ingrediënten

  • 500 gram sperziebonen
  • 4 stuks vegetarische burgers
  • 250 ml satésaus
  • 4 stuks hamburgerbroodjes
  • 4 stuks eieren
  • 200 gram taugé
  • 75 gram veldsla
  • 1 stuk komkommer
  • 2 eetlepels chilisaus
Broodje vegetarische hamburger met sperziebonensalade en satésaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan water aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen, halveer en kook 5 minuten. Giet af en meng met de taugé en de chilisaus.
  2. 2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de vegetarische burgers in 6 - 8 minuten rondom bruin. Bak vervolgens 4 spiegeleitjes.
  3. 3. Bereid de satésaus en de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Halveer de komkommer en snijd met de kaasschaaf in linten.
  5. 5. Beleg de broodjes met een handje veldsla, de burger, het spiegelei en de komkommer. Serveer met de sperziebonensalade en de satésaus.

    Voedingswaarde

  • Kcal 571
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 38 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 29 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 9