

Broodje visburger met remoulade
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
7.17 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Kabeljauw
1 stuk Sjalot
1 stuk Eieren
1 theelepel Knoflookpoeder
2 theelepel Bieslook
60 gram Paneermeel
2 eetlepel Olijfolie mild
4 eetlepel Mayonaise
4 eetlepel Creme fraiche
5 stuks Partysticks
1 theelepel Kappertjes
4 Blaadjes Kropsla
4 stuks Burgerbroodjes
Bereidingswijze
1. Snijd de kabeljauw en de sjalot heel erg fijn en meng met het ei, de knoflookpoeder, 1 tl bieslook, de paneermeel en breng op smaak met peper en zout.
2. Verdeel in 4 porties en vorm van elke portie een burger. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visburgers aan beide kanten aan tot deze goudbruin en gaar zijn.
3. Meng intussen de mayonaise en de crème fraÎche. Snijd de augurk en kappertjes fijn en meng hier doorheen, samen met de resterende bieslook.
4. Smeer de burgerbroodjes in met saus en beleg met een blad sla. Leg hier de burger op en verdeel de resterende saus op de burger. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie