Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broodje worst met verse koolsalade en gepekelde rode ui

Broodje worst met verse koolsalade en gepekelde rode ui

Ingrediënten

  • 1 Bio+ Rode ui c
  • 50 ML Bio+ Witte wijnazijn
  • 4 Varkenssaucijzen
  • 100 GR Bio+ Gesneden witte kool
  • 100 GR Gesneden rode kool
  • 50 GR Julienne wortel
  • 1 EL Rucola kruid
  • 1 TL Mosterd
  • 2 EL Griekse yoghurt
  • 4 Bruine pistolets
Broodje worst met verse koolsalade en gepekelde rode ui product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel de rode ui en snijd in flinterdunne ringen
  2. 2. Doe de rode ui samen met de witte wijnazijn en 50 ML water in een kom en laat 30 minuten staan. Dit is een snelle versie van de ingelegde rode ui en het is 1 week houdbaar in de koelkast
  3. 3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met olijfolie. Bak de varkenssaucijzen in 15 minuten rondom gaar en goudbruin
  4. 4. Meng de yoghurt met de mosterd tot een romige saus en breng op smaak met zwarte peper.
  5. 5. Meng de witte kool met de rode kool, de wortel en het rucola kruid, roer vervolgens de romige saus erdoor.
  6. 6. Maak een inkeping aan de bovenkant van de pistolets. Vul de inkeping met de koolsalade, een worst en de ingelegde rode uit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 198
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 4 g