
Broodje worst met verse koolsalade en gepekelde rode ui
4 pers.
ca. 40 min
Ingrediënten
1 Bio+ Rode ui c
50 ML Bio+ Witte wijnazijn
4 Varkenssaucijzen
100 GR Bio+ Gesneden witte kool
100 GR Gesneden rode kool
50 GR Julienne wortel
1 EL Rucola kruid
1 TL Mosterd
2 EL Griekse yoghurt
4 Bruine pistolets
Bereidingswijze
1. Pel de rode ui en snijd in flinterdunne ringen
2. Doe de rode ui samen met de witte wijnazijn en 50 ML water in een kom en laat 30 minuten staan. Dit is een snelle versie van de ingelegde rode ui en het is 1 week houdbaar in de koelkast
3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met olijfolie. Bak de varkenssaucijzen in 15 minuten rondom gaar en goudbruin
4. Meng de yoghurt met de mosterd tot een romige saus en breng op smaak met zwarte peper.
5. Meng de witte kool met de rode kool, de wortel en het rucola kruid, roer vervolgens de romige saus erdoor.
6. Maak een inkeping aan de bovenkant van de pistolets. Vul de inkeping met de koolsalade, een worst en de ingelegde rode uit.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
198 kcal
Vetten
4 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
4 gram