
Broodjesmix met geklopte pate en tuinkers
Brunch
4 pers.
ca. 26 min
Hollands
Ingrediënten
1 zak brunchbroodjesmix (Feestelijk PLUS, 15 stuks)
125 g paté met honing
3 el slagroom
2 el tuinkers
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Bak de broodjes in de voorverwarmde oven in 4-6 min. goudbruin en krokant. Laat ze afkoelen.
Klop met een mixer de paté met de slagroom romig en luchtig. Voeg peper naar smaak toe.
Snijd een kapje van de broodjes. Vul de broodjes met de geklopte paté en bestrooi met de tuinkers. Leg de kapjes weer schuin op de broodjes en zet ze op een mooie schaal.
Variatietip
Gebruik een spuitzak met kartelmondje voor een mooie toef paté.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
499 kcal
Vetten
27 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
49 gram
Waarvan suikers
11 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
14 gram
Zout
2.10 gram