

Broodpudding met bacon en brie
Lunch
4 pers.
ca. 45 min
4.81 voor 4 pers.
Ingrediënten
120 gram Ontbijtspek
8 sneetjes Rond wit
2 eetlepel Roomboter
3 stuks Eieren
300 ml Halfvolle melk
100 gram Creme fraiche
200 gram Brie
2 stuks Bosui
Bereidingswijze
1. Ook nodig: ovenschaal van 23cm
2. Bak de ontbijtspek in een droge hete koekenpan aan beide kanten aan, tot dit krokant is.
3. Scheur het brood in grote stukken. Smelt de boter en sprenkel dit over het brood.
4. Klop de eieren op met de melk en de crème fraîche en schenk dit over het brood. Snijd de brie in plakjes en de bosui in ringen en verdeel dit, samen met de ontbijtspek, tussen het brood. Laat dit een uur intrekken.
5. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte) en bak 30 minuten af, tot goudbruin. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie