

Brownies met pindakaas
dessert
4 pers.
ca. 40 min
Hollands
5.02 voor 4 pers.
Ingrediënten
125 gram Puur choco
100 gram Roomboter
2 stuks Eieren
175 gram Suiker
75 gram Tarwebloem
40 gram Cacao
75 gram Pindakaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie, dus in een kom boven een pan met heet water, tot alles gesmolten is. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
3. Klop intussen de eieren met de suiker tot een lichtgele luchtige massa.
4. Voeg de chocolade aan de eieren toe en meng goed door.
5. Spatel voorzichtig de bloem, cacao en het zout door dit mengsel tot alles net gecombineerd is.
6. Schenk dit in een met bakpapier beklede bakvorm van ongeveer 20 bij 20 cm.
7. Verdeel de pindakaas in theelepels over het beslag en swirl er met een mes doorheen.
8. Bak de brownies in 30 minuten tot gaar. Laat helemaal afkoelen voordat je ze aansnijdt.
Meer recepten in de categorie