Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Brownies met pindakaas

Brownies met pindakaas

Ingrediënten

  • 125 gram Puur choco
  • 100 gram Roomboter
  • 2 stuks Eieren
  • 175 gram Suiker
  • 75 gram Tarwebloem
  • 40 gram Cacao
  • 75 gram Pindakaas
Brownies met pindakaas  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie, dus in een kom boven een pan met heet water, tot alles gesmolten is. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  3. Klop intussen de eieren met de suiker tot een lichtgele luchtige massa.
  4. Voeg de chocolade aan de eieren toe en meng goed door.
  5. Spatel voorzichtig de bloem, cacao en het zout door dit mengsel tot alles net gecombineerd is.
  6. Schenk dit in een met bakpapier beklede bakvorm van ongeveer 20 bij 20 cm.
  7. Verdeel de pindakaas in theelepels over het beslag en swirl er met een mes doorheen.
  8. Bak de brownies in 30 minuten tot gaar. Laat helemaal afkoelen voordat je ze aansnijdt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 748
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 76 g
  • waarvan suikers 60
  • Vet 41 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 22
  • Vezels 4